Johnny Hallyday(* 15 ເດືອນມິຖຸນາ 1943 ໃນປາລີດ, ປະເທດຝຣັ່ງ), ໂດຍຊື່ຈິງJean-Philippe Smet, ເປັນນັກຮ້ອງແລະນັກສະແດງຝຣັ່ງ. ນັບຕັ້ງແຕ່ການເລີ່ມຕົ້ນຂອງການເຮັດວຽກຂອງລາວ, ລາວໄດ້ໃຊ້ເວລາດົນນານໃນການປະດິດສ້າງຂອງ Rock ແລະ Roll ແລະໃນໂລກພາສາຝຣັ່ງ, ບາງຄັ້ງກໍ່ເອີ້ນວ່າ "ພາສາຝຣັ່ງ Elvis Presley". ອອກ 39 Gold ແລະ 17 Platinum Plates.

ນັບຕັ້ງແຕ່ 1997 ໄດ້ Knight ຂອງກຽດສັກສີ Legion.

Discography

Series albums

  • ສະບາຍດີຈອນນີ(1960, Vogue)
  • Nous les Gars, Nous les Filles(1961, Vogue)
  • Tête and Tête avec Johnny(1961, Vogue)
  • ສະບາຍດີ Copains!(1961, Philips)
  • Johnny Hallyday ຮ້ອງເພງ Rockin 'ຂອງອາເມລິກາ(1962, Philips)
  • Les Bras en Croix(1963, Philips)
  • Les Rocks les Plus Terribles(1964, Philips)
  • Halleluyah(1965, Philips)
  • Johnny Chante Hallyday(1965, Philips)
  • La Generation Perdue(1966, Philips)
  • Johnny 67(1967, Philips)
  • Jeune Homme(1968, Philips)
  • Rve et Amour(1968, Philips)
  • Rivire Ouvre ton Lit(1969, Philips)
  • vie(1970, Philips)
  • Flagrant Délit(1971, Philips)
  • ປະເທດ, ຫີນ-Rock(1972, Philips)
  • Insolitudes(1973, Philips)
  • ມັນແມ່ນ t'Aime, Je t'Aime, Je t'Aime(1974, Philips)
  • Rock'n Slow(1974, Philips)
  • Rock and Memphis(1975, Philips)
  • La Terre Promise(1975, Philips)
  • Derrière l'Amour(1976, Philips)
  • Hamlet(1976, Philips)
  • C'est la Vie(1977, Philips)
  • Solitudes and Deux(1978, Philips)
  • Hollywood(1979, Philips)
  • Partir de Maintenant(1980, Philips)
  • En PiècesDétache(1981, Philips)
  • ຂັ້ນຕອນງ່າຍໆ(1981, Philips)
  • Quelque Part un Aigle(1982, Philips)
  • La Peur(1982, Philips)
  • Entre Violence et Violon(1983, Philips)
  • Hallyday 84: Nashville en Direct(1984, Philips)
  • En VO(1984, Philips)
  • Rock'n'Roll Attitude(1985, Philips)
  • Gang(1986, Philips)
  • Cadillac(1989, Philips)
  • il ne changer pas un homme(1991, Philips)
  • Rough Town(1994, Philips)
  • Lorada(1995, Philips)
  • ສິ່ງທີ່ຮູ້ຈັກ(1998, Philips)
  • Sang pour sang(1999, Philips)
  • la vie, ກັບຄົນຕາຍ!(2002, Mercury)
  • Ma Vrit(2005, Mercury)
  • Le Co d'un homme(2007, Warner Music France)
  • ມັນຈະບໍ່ສິ້ນສຸດ(2008, Warner Music France)

Live albums

  • Johnny et Ses Fans at the Rock'n'Roll Festival(1961, Vogue)
  • l'Olympia(1962, Philips)
  • Olympia 64(1964, Philips)
  • Olympia 67(1967, Philips)
  • Au Palais des Sports(1967, Philips)
  • Que Je t'Aime(1969, Philips)
  • ອາໄສຢູ່ທີ່ Palais des Sports(1971, Philips)
  • ພະລາຊະວັງກິລາ(1976, Philips)
  • Pavillon de Paris(1979, Philips)
  • ດໍາລົງຊີວິດ(1981, Universal Music)
  • Palais des Sports 1982(1982, Universal Music)
  • Au Znith(1984, Universal Music)
  • Bercy(1987, Universal Music)
  • Dance at Chaleur de Bercy(1990, Universal Music)
  • Bercy 92(1992, Universal Music)
  • Parc des Princes(1993, Universal Music)
  • La Cigale(1994, Universal Music)
  • Lorada Tour(1995, Universal Music)
  • Destination Vegas(1996, Universal Music)
  • Johnny Allume le Feu: Stade de France 98(1998, Universal Music)
  • 100% Johnny: Live ແລະ La Tour Eiffel(2000, Universal Music)
  • Olympia 2000(2000, Universal Music)
  • Parc des Princes 2003(2003, Universal Music)
  • Flashback Tour Live(2006, Warner Music)
  • La Cigale(2007, Warner Music)
  • Tour 66: Stade de France 2009(2009, Warner Music)

ເຂົ້າສູ່ລະບົບບັນຊີຂອງທ່ານ

 
×
FORGOT ລະອຽດຂອງທ່ານ?
×

ໄປເຖິງ

Share
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!